Ons PARADE PAARDJE: de RVS V6 groenteschaaf! Superscherp edelstaal met drie inlegplaten, veiligheidskap en opbergbox Nu ook verkrijgbaar in Goud!

Bent u op zoek naar een strak vormgegeven groentesnijder? Maak kennis met ons PARADE PAARDJE: De Borner V6: superscherp edelstaal met drie inlegplaten + veiligheidskap & veiligheidsbox en gratis opbergbox (transparant). Werkt eenvoudig en snel. Deze V6 groenteschaaf is een aanwinst voor uw aanrecht.

U snijdt nu nog eenvoudiger en gladder uw komkommers, rettich, radijs, wortels, uien, aardappelen, paprika en fruit.

Deze groenteschaaf wordt geleverd met twee inlegplaten van 3.5 milimeter en 7 milimeter en een plakkenplaat voor dik en dun en is beschikbaar in RVS of als vergulde 24 karaats versie, special voor restaurants of als relatiegeschenk. Bij de RVS uitvoering ontvangt u een gratis transparante opbergbox. Bestelt u de gouden editie ontvangt u een kwalitatief hoogwaardige houten opbergbox met magneetsluiting.

Accessoires

  • 10 milimeter. inlegplaat voor b.v. de Vlaamse Frieten.
  • € 6.90

Bestellen?

Deze revolutionaire R.V.S. V6 groenteschaaf is bij ons te bestellen voor € 59.95 (excl. € 6,95 verzendkosten, als het pakje door uw brievenbus kan zijn de verzendkosten € 2,50). De 24 karaat gouden schaaf inclusief houten opbergbox is verkrijbaar voor slechts € 199,- (excl. € 6,95 verzendkosten, als het pakje door uw brievenbus kan zijn de verzendkosten € 2,50). Bestellen is eenvoudig: Bel (0182) - 61 51 04 of 06 22 64 91 74

Foto's